top of page
winterbingo.jpeg
fb banner fancy winter bingo 1.png
winterbingo.jpeg

The Fancy Winter Bingo 2023 op 12 december 2023

op 12 december 2023 organiseert  ”Spark" The Fancy Winterbingo waarbij wij geld op gaan halen Stichting Jarige Job. Er zijn een hoop kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het opsturen van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

 

Voor deze mooie stichting mogen wij dus een event gaan organiseren! De invulling van het event was verder vrij om zelf in te vullen. Wij als team gekozen om een “Fancy Winter Bingo” te gaan organiseren op 12 December 2023. 

De bingo is in winterstijl en de feestdagen staan centraal. De verkoop van de bingo kaarten is vanaf nu beschikbaar en de totale opbrengst van de verkochte bingo-kaarten gaat naar Stichting Jarige Job. 

 

The Fancy Winterbingo gaat plaats vinden op niet zo maar een locatie, het wordt namelijk georganiseerd in de BrunchBar in Hartje Rotterdam! Scheepstimmermanslaan 27A, 3016 AD Rotterdam

 

Zien wij u op 12 december in de BrunchBar om 19:00? Zodat wij samen met elkaar een mooi bedrag kunnen ophalen voor Stichting Jarige Job, we hopen dat u ons ook komt helpen!

informatie:

locatie: Brunch Bar Rotterdam , Scheepstimmermanslaan 27A, 3016 AD Rotterdam

Tijden: begin 19:00 tot +/- 22:00

Bestel nu al jouw bingokaarten voor 12 december 2023

Wegens een maximaal aantal bezoekers rekenen wij via entreetickets,1 entreeticket bestaat uit 5 bingokaarten voor 1 persoon en kost €10,00

Zo speel je heel de avond mee! Maar wil je extra kans maken? Koop dan je extra bingokaarten voor €5,00 per bingo kaart.

 

Selecteer je aantal personen/entree kaarten: (met hoeveel mensen wil je komen?)

winterbingo.jpeg

Selecteer je aantal bingo kaarten in totaal:

(hoeveel extra bingo kaarten wil je boeken ?)

Bedankt voor het bestellen!

De bingo kaarten worden tijdens de Winter Bingo avond op 12 december 2023 uitgegeven na vertoon van uw bestel bevestiging.

U ontvangt een bestel bevestiging binnen enkele minuten na uw indiening.

bottom of page