top of page

BSR THE LABEL

BSR the label is ons eigen selfmade label en we zijn sinds 2022 zijn begonnen. Wat wij willen onze klanten willen bieden is een collectie die barst van de musthave items. We selecteren de collecties voor u met liefde en onze passie voor sieraden! 

de items in onze collecties zijn allemaal stainless steel ook wel roestvrij staal genoemd. Hierdoor kan je alles doen met onze sieraden en blijven ze mooi en verkleuren ze niet.

Yehwang

Voor iedere vrouw is een sieraad dé manier om haar persoonlijke stijl te benadrukken. De online sieradencollectie van Yehwang bestaat uit oorbellen, kettingen en armbanden. Yehwang sieraden zijn met name gemaakt van stainless steel (roestvrijstaal) en metaal met een gold plated laag. Bij de gold plated sieraden wordt er een laagje van 2.5 micron in 14K goud, wit goud (voor de kleur zilver) of rosé goud gebruikt. De kwaliteit van deze sieraden blijft lang goed. Alle sieraden van Yehwang zijn nikkelvrij.

michelle Bijou

Michelle bijou is een Amsterdam-based sieraden label. Onze passie voor trendy en kwalitatief hoogwaardige sieraden creeërt onze unieke collectie.

Jewellery always fit! De sieraden collectie van Michelle bijou bestaat uit oorbellenkettingenarmbandenringen en meer. In al onze product groepen bieden we tijdloze basics en de nieuwste on-trend items.

Michelle bijou loopt voorop in de ontwikkeling van de nieuwste trends in sieraden. Onze designers en fashion followers zijn dagelijks bezig met de ontwikkelingen in de fashion branch. Hierdoor komt Michelle bijou met een snel wisselende collectie, waarbij we wekelijks de leukste nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen.

SWEET 7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In deze collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

FIELL

Fiell is een Nederlands sieradenmerk en heeft een collectie met mooie, duurzame materialen zoals stainless steel. 

Fiell heeft kettingen, armbanden, ringen en oorbellen in het assortiment. Bij Fiell werken we niet met thema's, Fiell is namelijk een moderne lijn met tijdloze sieraden. Alles is met elkaar te combineren. Door het gebruik van stainless steel en de verfijndere sieraden is Fiell heel erg van nu.

 

De kettinkjes zijn perfect voor layering (het dragen van meerderen tegelijk)
Bij de oorbellen vindt u, naast de tijdloze en klassieke modellen ook trends terug zoals de Earsuspenders.

bottom of page